top of page

"Effektiv vinduespudsning"

Opdateret: 29. jan. 2023

Er du træt af at se gennemsigtige vinduer, der er dækket af snavs?

Snavs på ruder

Så er det tid til at overlade opgaven til professionelle. KR Rengøringsservice i Aalborg og omegn er stolte af at tilbyde effektiv vinduespudsning til både private og erhvervskunder.





Vores team er udstyret med de nyeste teknologier, herunder et rent-vands anlæg, som er monteret i vores bil.

Dette giver os mulighed for at vaske vinduerne med kalkfrit vand, som er mere effektivt i forhold til at fjerne snavs og efterlader vinduerne rene og klare længere tid.

Vi kan også håndtere specielle vinduer, ved at bruge traditionelle metoder som indvasker og vinduesskraber. Vores erfarne og dedikerede team er altid klar til at gå ekstra skridt for at sikre, at dine vinduer ser fantastiske ud.


Hos KR Rengøringsservice ønsker vi at gøre det så nemt og bekvemt som muligt for vores kunder at få et tilbud på deres rengøring og vinduespudsning i Aalborg.

Derfor tilbyder vi nu en ny service, hvor vores kunder kan sende et billede af deres ejendom til os via vores telefonnummer 61470065, og vi vil give dem et tilbud på opgaven.





Alternativt, kan vi også arrangere et besøg hos ejendommen, så vi kan se opgaven og give et tilbud på stedet.

Dette giver vores kunder mulighed for at få et præcist og detaljeret tilbud, der passer til deres specifikke behov for rengøring og vinduespudsning.

Vi er dedikeret til at levere kvalitetsrengøring til tiden, så du kan fokusere på andre vigtige ting i dit liv.



Vores service gør det nemt og bekvemt for vores kunder at få et tilbud på deres rengøring og vinduespudsning i Aalborg og omegn, uanset om det er en enkel opgave eller en større kontrakt.


Kontakt os i dag på 61470065 for at finde ud af mere om vores tjenester og for at få et tilbud på din rengøring og vinduespudsning.



130 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page