top of page

"Flytterengøring - Flytte med ro i sindet"

Opdateret: 29. jan. 2023

At flytte til et nyt sted kan være en stressende oplevelse. Der er så mange ting, der skal tages hånd om, fra at pakke dine ejendele, til at organisere transporten, og ikke mindst at gøre det gamle sted rent, så det er klar til at blive overtaget af den næste person. Derfor er det vigtigt at have en professionel rengøringsvirksomhed, som du kan stole på, til at hjælpe dig med at gøre det gamle sted rent og klar til overtagelse.


Rengøring skabe, rød klud, trappestige

Det er her, hvor KR Rengøring kommer ind. Vi har specialiseret os i flytterengøring og har et stærkt team af erfarne rengøringsmedarbejdere, der er klar til at hjælpe dig med at gøre dit gamle sted rent og klar til overtagelse. Vi har et stærkt samarbejde med boligadministratorer i Aalborg og omegn, så vi ved præcis, hvordan man skal gøre et sted rent for at opfylde deres krav og forventninger.


fjerne maling fra gulv med gul skrubsvamp og en gul klud og blå hansker og skraber



Vores tjenester inkluderer alt fra almindelig rengøring til fjernelse af affald og oprydning af køkkenet. Vi sørger for at fjerne madrester, fedt og snavs fra ovnen, komfuret og emhætten. Vi rengør også badeværelset, inklusive toilet, brusekabine, badekar og vask. Vi sørger for at gøre det gamle sted rent, så det er klar til at blive overtaget af den næste person, og du kan få dit depositum tilbage.





Vi har også erfaring med rengøring af kontorer, lager, cafeer og institutioner. Vi kan tilpasse vores tjenester til dit specifikke behov og sørge for at dit sted er rent og hygiejnisk, så dit team og kunder kan føle sig godt tilpas.




Som en professionel rengøringsvirksomhed, så sørger vi for at bruge miljøvenlige rengøringsmidler for at beskytte både dit hjem og miljøet. Vi sørger også for at have forsikring for at beskytte dig mod eventuelle skader, der kan opstå under rengøringen.














Så hvis du leder efter en pålidelig og erfaren rengøringsvirksomhed til din flytterengøring i Aalborg og omegn, så tøv ikke med at kontakte KR Rengøring. Vi vil glæde os til at hjælpe dig

704 visninger0 kommentarer

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page