top of page

"Mød holdet bag KR Rengøringsservice: Kathy, Lynn, Wilna og Ronni"

Opdateret: 3. maj 2023

KR Rengøringsservice har et passioneret team, der brænder for at levere den bedste rengøringsservice til vores kunder. Vi tror på, at rengøring er mere end blot at fjerne snavs og støv. Det handler om at skabe et rent og hygiejnisk miljø for vores kunder, som de kan nyde og føle sig trygge i.


Kathy er indehaver (mf på billedet) af KR Rengøringsservice og har stor erfaring inden for rengøring og kvalitetssikring. Hun har arbejdet i branchen i over 10 år og ved, hvad der skal til for at levere en god rengøringsservice. Hun er passioneret omkring at skabe et miljø, der er rent, sundt og hygiejnisk for vores kunder.


Lynn (tv. på billedet) er vores første fastansatte medarbejder, og hun er super stabil og kvalitetsbevidst. Hun er en af de rengøringsfolk, der er med til at sikre, at vi leverer den høje kvalitet, som vores kunder forventer. Lynn er en energisk person, der altid går den ekstra mil for at sikre, at vores kunder er tilfredse med deres rengøring.


Vi er også glade for at kunne meddele, at vi har fået Wilna med på holdet. Wilna har arbejdet i rengøringsbranchen i flere år og har en bred erfaring inden for rengøring og kvalitetssikring. Hendes dedikation og entusiasme til at levere den bedste rengøringsservice er en perfekt tilføjelse til vores allerede passionerede team.


Ronni er vores ekspert inden for vinduespudsning og kundeservice. Han har en uddannelse som Klejnsmed, og det betyder, at han går op i de små og store detaljer. Han ved, at vinduer er en af de mest synlige dele af et hus eller en bygning og sørger derfor altid for, at de er rene og pæne. Han er også vores hovedansvarlige for kundeservice, og det betyder, at han tager sig af alle henvendelser fra vores kunder og sørger for, at de altid får den bedst mulige service.


Sammen er vores team hos KR Rengøringsservice dedikeret til at levere den bedste rengøringsservice til vores kunder. Vi tror på at skabe langvarige relationer med vores kunder, og det betyder, at vi altid stræber efter at overgå deres forventninger. Kontakt os i dag, og oplev forskellen ved at samarbejde med vores passionerede team!

852 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page