top of page

"Undgå stress og besvær - Lad KR Rengøringsservice tage sig af din privat rengøring"

Hvis du er på udkig efter pålidelig og professionel rengøring af dit hjem, kan KR Rengøringsservice hjælpe dig. Vi har et fast team bestående af erfarne og pålidelige rengøringsassistenter, der vil sikre, at dit hjem altid er rent og velplejet.

Vi forstår, at det kan være svært at finde tid til at gøre rent i en travl hverdag, især når du også skal jonglere med arbejde, børn og andre forpligtelser.


Derfor tilbyder vi faste aftaler for privat rengøring til en pris på kun 349 kr. inkl. moms pr. time.


Vi sørger for at medbringe alle rengøringsartikler, klude, støvsuger og rengøringsprodukter, så du ikke behøver at bekymre dig om noget.


Vi forstår vigtigheden af at skabe et sundt miljø for dig og din familie, og vores erfarne team vil sikre, at alle overflader og hjørner i dit hjem er grundigt rengjort.


Med servicefradrag kan du spare penge på vores rengøringstjenester, så det bliver endnu mere overkommeligt for dig at opretholde en ren og sund hjemmemiljø.









Vores faste team, bestående af Kathy og Lynn, er både erfarne og pålidelige, og de vil sikre, at dit hjem er rent og velplejet hver gang. Med deres ekspertise og omhyggelige tilgang kan du være sikker på, at dit hjem er i gode hænder.



Så hvis du leder efter professionel privat rengøring i Aalborg og omegn, så tøv ikke med at kontakte KR Rengøringsservice. Vi vil med glæde give dig en skræddersyet løsning, der passer til dine behov og budget.


397 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page